Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Entrevista al responsable d'administració local i ciutadania del CESICAT, Jordi Batlle

Publicat el 21/05/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge del responsable d'administració i ciutadania de CESICAT
Imatge del responsable d'administració i ciutadania de CESICAT

Ja fa un any que la Generalitat de Catalunya va aprovar el pla nacional d’impuls de la seguretat TIC. L'òrgan encarregat d'executar-lo és el Centre de Seguretat de la Informació de Catalunya (CESICAT), que té com a objectiu garantir una societat de la informació segura per a la ciutadania, les administracions públiques, les universitats i les empreses.
 

Aquests sectors conformen les quatre línies bàsiques d'actuació del CESICAT: executar l'estratègia nacional de seguretat TIC establerta pel Govern de la Generalitat de Catalunya, suport a la protecció de les infraestructures crítiques TIC nacionals, promoció d’un teixit empresarial català sòlid en seguretat TIC i increment de la confiança i protecció de la ciutadania catalana en la societat de la informació.

En la següent llista de reproducció, trobaràs una entrevista al responsable de ciutadania i administració local del CESICAT, Jordi Batlle, centrada en les funcions i objectius que el centre està desenvolupant i desenvoluparà en el futur en relació a la ciutadania, les empreses i les administracions mitjanes i petites.

 

 

També pots veure l'entrevista al nou projecte de la Xarxa Punt TIC, la granja de wikis WikiTIC. La wiki presenta un apartat ampli sobre seguretat a la xarxa i, a més del  CESICAT, tracta altres temes com els drets d'imatge o la protecció de dades.

Etiquetes: