Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Entrevista a Ester Collado, dinamitzadora del Punt TIC-Òmnia de La Seu d'Urgell

Publicat el 18/01/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Imatge de l'Ester Collado, dinamitzadora del Punt TIC de La Seu d'Urgell
Imatge de l'Ester Collado, dinamitzadora del Punt TIC de La Seu d'Urgell

El Punt TIC-Òmnia del Centre Cívic l'Escorxador, a la Seu d'Urgell, va obrir les seves portes a principis del 2002. Des de llavors, s'ha centrat en promoure l'alfabetització digital entre els ciutadans del municipi i de tota la comarca. L'Ester Collado és la seva dinamitzadora.   
 

Aquest punt ofereix des de cursos d'iniciació bàsica, fins a cursos més especialitzats, com ara de retoc fotogràfic. D'altra banda, no només s'han centrat en la formació individual de persones sinó que també ofereixen tallers a diversos col·lectius. Entre ells, trobem Pirmi, el Taller Claror o el taller ocupacional.

Una de les característiques que defineix el tarannà d'aquest punt és el fet de situar-se a muntanya, ja que la comarca no compta amb gaires serveis d'accés a les TIC. És per això que el Punt TIC-Òmnia de La Seu d'Urgell s'ha convertit en un referent a nivell comarcal. A continuació, podeu veure l'entrevista amb l'Ester Collado, dinamitzador del punt, i també podeu conèixer alguns dels seus participants.

 

 

Si vols ampliar informació sobre aquest punt i les seves activitats, pots consultar el seu blog amb només un click!

Etiquetes:

Et pot interessat també