Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Entrevista amb els dinamitzadors del JISH-Arrels de l'Hospitalet

Publicat el 06/07/2009
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
JIS_Arrels
Dinamitzadors JIS_Arrels

El Punt TIC-Òmnia JIS- Arrels, de l'Hospitalet de Llobregat, celebra enguany el seu desè aniversari. El punt es troba ubicat al barri de la Torrassa i, en aquests deu anys d'existència, s'ha convertit en un punt de trobada i de referència per als seus veïns i veïnes.

La Mila i el Roberto són els dos dinamitzadors del Punt TIC - Òmnia JIS-Arrels. Al centre, es duen a terme les activitats habituals de formació i ús lliure de qualsevol punt. Però, a més a més, han aconseguit desenvolupar tota una sèrie de propostes i recursos gràcies a la col·laboració dels seus participants. Per exemple, amb l'edició d'una revista anual “Els nostres barris” que repassa el dia a dia al barri de la Torrassa i que està redactada per els veïns i antics alumnes del punt. També han tirat endavant un bloc sobre cuina i un altre sobre la història del barri “Memòria del Barri de La Torrassa”. Aquí podeu veure una entrevista en vídeo sobre aquestes i moltes altres coses que passen al punt cada dia.

 

A continuació, també podeu veure un vídeo sobre alguns dels participants més actius dins del Punt TIC-Òmnia JIS-Arrels que ens expliquen les seves experiències amb les noves tecnologies.

 

Podeu trobar més informació bàsica i útil sobre el punt consultant el seu bloc aquí.

Voleu mirar entrevistes a d'altres dinamitzadors i dinamitzadores? Feu clic aquí!

Et pot interessat també