Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Vanessa Paulino: "La informàtica no és una professió d'homes, el més important és tenir passió"

Publicat el 01/12/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Entrevista a Vanessa Paulino, d'Everis
Entrevista a Vanessa Paulino, d'Everis

Quatre de cada cinc perfils més demanats pel mercat laboral pertanyen al sector TIC. Les empreses busquen desenvolupadors d'aplicacions, professionals formats en big data i cloud computing. Ja esteu preparats per a l'horitzó 2020?

En la següent entrevista la responsable de selecció de talent i identificació de persones d'Everis, Vanessa Paulino, explica quines són les professions de futur del sector tecnològic. Segons Paulino, manquen professionals formats en aquest àmbit i les empreses estan vivint una autèntica “lluita pel talent”. Paulino també reflexiona sobre l'escassa presència de dones en el sector, especialment pel que fa als càrrecs de direcció.
 

 

En l'actualitat, Everis desenvolupa un projecte per a fomentar l'interès per la tecnologia en nens i nenes de 6 a 12 anys.

Everis és una multinacional que ofereix solucions de negoci i estratègia. L'empresa realitza desenvolupament i manteniment d'aplicacions tecnològiques i outsourcing per a clients a nivell nacional i internacional. Amb més d'11.000 treballadors/es i presència a més de 23 països, Everis és, sense dubte, un dels gran referents per saber què es mou en el mercat professional de les TIC.