Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'entrega de premis dels Fiasco Awards tindrà lloc l'11 de març

Publicat el 08/03/2010
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Fiasco Awards 2010
Fiasco Awards 2010

Fins el dimecres 10 de març podeu votar entre els vuit finalistes el projecte que considereu que ha estat el major "fiasco".

Dijous 11 de març, a les 19:45 hores, els organitzadors dels Fiasco Awards donaran a conèixer el guanyador de l’edició 2010 en una festa que se celebrarà a la Sala Tiffany’s (Carrer Villaroel, 216) de Barcelona. Hi intervindrà el president de l’Associació d’Internautes, Víctor Domingo, que farà una valoració dels finalistes d’enguany i parlarà de l’esperit positiu que caracteritza els Fiasco Awards.

Els vuit finalistes d'aquesta edició són: la tauleta iPad d’Apple, la plataforma de networking Xing, l’aplicació multitasca Google Wave, la videotrucada, l’estandard per al DVD d’alta definició HD-DVD, els sistemes anticòpia Digital Rights Management (DRM), la TDT interactiva i la consola PSP GO! de Sony.

El guanyador dels Fiasco s’escull per votació popular a través de fiascoawards.cat. Gairebé 7.000 persones ja han participat en aquesta edició, superant el nombre total de votacions de l’any passat. El procés romandrà obert fins el 10 de març.

Podeu obtenir més informació sobre els candidats al canal YouTube dels Fiasco Awards 2010: http://www.youtube.com/watch?v=_GNhMG3YzHM.

Etiquetes: