Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Només el 18% dels joves utilitza els wearables

Publicat el 10/08/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Wearable
Wearable

Només el 18,2% dels joves espanyols utilitzen wearables o dispositius tecnològics per a vestir. Aquestes xifres són el resultat d'una enquesta que a companyia mòbil Tuenti ha realitzat a joves d'entre 16 i 35 anys.

L'enquesta també revela que el 62% dels joves coneixen què són aquests dispositius, tot i que només el 18,2% assegura tenir-ne un i utilitzar-ho. Del grup de joves que sí els utilitza, el 60% afirma tenir una smartband o pulsera intel·ligent i el 48% té un smartwatch o telèfon intel·ligent. Dels seus usos, destaca la monitorització d'informació de salut i esport, amb un 86,4% del total.

Les opinions dels usuaris de wearables són molt variades pel que fa a suggeriments de millors dels dispositius. El 52% indica que milloraria les apps i les seves funcionalitats; el 43% fa referència a la poca durada de la bateria i el 29% assenyala la poca independència dels dispositius.

Respecte a la privacitat derivada de l'ús d'aquests complements intel·ligents, el 57% considera que la seva privades no es veurà afectada. L'enquesta s'ha realitzat sobre una mostra de 1004 persones.