Missatge d'avís

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Posem en relleu el paper dels Punt TIC en la formació de dones

Publicat el 22/06/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | Inici
Campanya Telecentre Women
Campanya Telecentre Women

En el marc de la campanya internacional Telecentre Women, la Xarxa Punt TIC – Òmnia vol recollir informació sobre el nombre de dones i entitats de dones que s'han format a la nostra xarxa. D'aquesta manera, es vol donar a conèixer l'aportació que han fet i fan els telecentres catalans a l'alfabetització digital de les dones.

El passat mes de març la Xarxa Punt TIC es va adherir a la campanya Telecentre Women: Digital Literacy Campaign (Telecentre Dona: Campanya per l'Alfabetització digital). Impulsada per la Fundació Telecentre.org, aquest projecte es basa en la capacitació orientada a enfortir les competències d’ocupabilitat i emprenedoria de les dones, a través d’un procés d’alfabetització digital sota una perspectiva de gènere.

La Xarxa Punt TIC – Òmnia vol recollir informació sobre el nombre de dones i entitats de dones formades a la nostra xarxa des de l'any 2008, per tal de posar en relleu l'aportació que han fet i fan els telecentres catalans a l'alfabetització digital de les dones. Per poder fer el recompte, necessitem la col·laboració de tots els punts. Us demanem que ens faciliteu les vostres dades a través del formulari que trobareu a sota.

Entre tots i totes demostrarem el potencial dels Punt TIC i de totes les dones que hi participen!

Per participar-hi, podeu afegir les dades del vostre punt a través d'aquest formulari: