Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Women Talent Seminar

27/11/2014
de 08:00 a 20:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Women Talent Seminari, el 27 de novembre a Barcelona
Women Talent Seminari, el 27 de novembre a Barcelona

Dones directives d'arreu del món compartiran les seves experiències professionals al Women Talent Seminar, que tindrà lloc el 27 de novembre a Valkiria Hub Space de Barcelona.

Dones directives d'arreu del món compartiran les seves experiències professionals al Women Talent Seminar, que tindrà lloc el 27 de novembre a Valkiria Hub Space de Barcelona. La plataforma Valkiria Hub International i Women Business Congress organitzen aquest seminari, que pretén convertir Barcelona en la capital internacional del talent femení en innovació i tecnologia. L’objectiu és fer un canvi de paradigma social i econòmic basat en la cultura empresarial de les dones.

El Women Talent Seminar: How to grow your business through Innovation & Technology se celebrarà dijous 27 de novembre, de 8.00 a 20.00 hores, a la seu de Valkiria Hub Space de Barcelona: Carrer Pujades 126, al Poble Nou.

Hi ha dues maneres de participar al seminari: assistint a l'esdeveniment o seguint-lo per Internet. Tant per una modalitat com per a l'altra cal fer la inscripció a través d'aquest enllaç. El preu de l'entrada és de 185 euros, però encara queden entrades amb descompte per 145 euros. Per poder seguir les conferències a través de streaming cal pagar 30 euros.

Detalls del curs

Date: 
Thursday, 27 November, 2014 - 08:00 to 20:00
Place:
Valkiria Hub Space
Carrer Pujades, 126 Barcelona

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.