Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Els participants del Congrés de Ciutats Educadores coneixeran el Teb

Posted on 05/11/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Taller d'insercio sociolaboral al Teb
Taller d'insercio sociolaboral al Teb

En el marc del XIII Congrés de Ciutats Educadores s’organitzen visites a diferents experiències d’inclusió social i una de les entitats que coneixeran els/les participants del congrés serà el Teb. Concretament, dos projectes: Els itineraris d’inserció sociolaboral amb tauletes i el workshop de robòtica.

Sota el lema “Una ciutat educadora és una ciutat que inclou”, el congrés tindrà lloc del 13 al 16 de novembre, al Palau de Congressos de Barcelona. La tarda del dimarts 14 de novembre estarà reservada per visitar diferents experiències d’inclusió social de la ciutat. Els assistents al congrés podran triar entre 16 propostes, una de les quals els portarà al Teb per conèixer aquestes dues iniciatives que s'hi porten a terme:

Itineraris d’inserció sociolaboral: Al Teb explorem amb la ciutadania el camí per millorar la seva ocupabilitat i ho fem utilitzant una eina que és al seu abast i els acompanya molt sovint: el seu telèfon intel·ligent o la seva tauleta digital. Es tracta d’una activitat de recerca totalment gratuïta. En aquest projecte treballem la inclusió a través dels nous dispositius mòbils que ens faciliten la inclusió a la societat digital, la millora de la competència digital, l’increment de la capacitat d’ocupabilitat de les persones i la cerca activa d’un futur laboral sostenible.

Workshop de robòtica:  Es tracta d’un taller obert a tothom per aprendre robòtica de manera col·labotiva. L’espai RoboTeb es basa en la idea d’aprendre construint o learning by doing. És a dir, hi poden assistir totes aquelles persones que estiguin interessades en la construcció de robots per compartir coneixements aprenent junts a partir de la pràctica. A més d’aquest enfocament didàctic i social de l’activitat, el workshop persegueix com a objectius desenvolupar competències i aptituds, com ara la lògica, la concepció espacial, la destresa manual, la creativitat, la precisió, etc.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.