Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Punt TIC Roca Umbert acollirà una Viquimarató

Posted on 12/11/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Taller d'edició wiki a la Biblioteca Roca Umbert de Granollers. CC BY 3.0 Kippelboy (Wikimedia Commons)
Taller d'edició wiki a la Biblioteca Roca Umbert de Granollers. CC BY 3.0 Kippelboy (Wikimedia Commons)

El Punt TIC Roca Umbert de Granollers anima la ciutadania a participar en la Viquimarató que acollirà dissabte 22 de novembre.

Amical Wikimedia, Biblioteques de Granollers i Roca Umbert Fàbrica de les Arts organitzen la Viquimarató Roca Umbert. L’objectiu és actualitzar articles sobre la fàbrica, en el marc de la inauguració de la Tèrmica de Roca Umbert.

Una Viquimarató és una activitat on un grup de viquipedistes es troben físicament en un lloc, sovint una biblioteca, per ampliar el màxim possible un article i/o temàtica determinada de l’enciclopèdia. Ja s’han fet viquimaratons per ampliar l’article sobre Xavier Miserachs, Joan Miró, Ángeles Santos Torroella o Modest Cuixart, entre altres. És una bona manera de fer créixer un article d’una manera ràpida i també de socialitzar un viquiprojecte. Els experts proporcionen bibliografia de qualitat, i els viquipedistes només necessiten connexió a Internet, bibliografia, una taula, una cadira i, si pot ser, cafè.

El programa de la Viquimarató Roca Umbert serà el següent:

16.00: Arribada Viquipedistes a la Biblioteca Roca Umbert
16.15: Wiki Takes Roca Umbert. Gimcana fotogràfica
17.00: Inici de la Viquimarató
20.00: Fi de la Viquimarató

Per apuntar-vos a l'esdeveniment, us heu d'inscriure vosaltres mateixos a la llista de "Participants confirmats" que trobareu en aquest enllaç.