Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Taller de networking 2.0, a L'Hospitalet

Posted on 20/11/2014
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Taller de networking 2.0, a L'Hospitalet
Taller de networking 2.0, a L'Hospitalet

Joves per la Igualtat i la Solidaritat, entitat que acull l'Òmnia JIS-Arrels, impartirà del 24 al 28 de novembre un taller de networking 2.0. Serà en el marc del programa d'itineraris d'inserció sociolaboral Anadromes.

La Xarxa Anadromes per a la inclusió sociolaboral a L’Hospitalet de Llobregat es va iniciar al desembre de 2013. Està organitzada per entitats amb àmplia experiència en l’atenció a col·lectius en risc d'exclusió social (Associació de veïns Collblanc – La Torrassa en associació amb ABD-ONG, Cultura Tretze, Drecera, Fundació Akwaba, Insercoop, Joan XXIII i Joves per la Igualtat i la Solidaritat). El programa rep el suport de l’Ajuntament de L’Hospitalet i la col·laboració de l’Obra Social La Caixa, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya.

La finalització del programa està prevista per a la setmana del 24 al 28 de novembre, amb la impartició de dues accions formatives de 20 hores: el curs de neteja sanitària, organitzat per l’entitat Drecera; i el taller de networking 2.0, organitzat per Joves per la Igualtat i la Solidaritat (JIS).

El taller de networking 2.0 té com a finalitat promoure la recerca de feina a través de la participació en les xarxes socials amb continguts com la identitat digital, les eines de redifusió web per a la recerca de feina (RSS, Netvibes, etc.), les xarxes socials professionals (Linkedin, Xing, Viadeo) o el vincle de les xarxes socials tradicionals (Facebook, Twitter) amb l’ocupació.

El procés d’inscripcions encara està obert tot i que queden poques places per cobrir. Per inscrure-s'hi cal enviar un correu a l'adreça roberto[arrova]joves.org.

Font: Plana web de JIS

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.