Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Programa: Forma i Insereix 2015

Posted on 09/07/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logo de SOC
Logo de SOC

Des de l'Àrea de Serveis a l'Empresa, del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) es presenta la convocatòria Forma i Insereix 2015. Aquesta convocatòria subvenciona el 100% de les accions formatives per a les entitats que necessiten contractar persones. Les entitats beneficiàries d’aquesta subvenció poden ser empreses, associacions empresarials i gremis. El termini de presentació de les sol·licituds finalitza el 31 d’octubre de 2015, inclòs.

Aquesta és una subvenció per la capacitació professional de persones prioritàriament desocupades per cobrir llocs de treball específics definits per l’empresa. Es materialitza en cursos amb metodologia teorico-pràctica per adquirir les competències necessàries del lloc de treball o llocs de treball que l’empresa necessita cobrir de forma immediata. La contractació dels participants es realitzarà en un termini no superior a 4 mesos des de la finalització de l’activitat formativa. De forma excepcional, aquest termini pot ser ampliat fins a 6 mesos, prèvia sol·licitud motivada i abans de finalitzar el termini dels 4 mesos inicials.

El programa va adreçat a empreses amb establiment a Catalunya, associacions empresarials, gremis i altres entitats. Al finalitzar la formació, com a mínim el 60% dels alumnes han de ser contractats. El lloc de treball ha d’estar relacionat amb la formació rebuda.

Més informació, al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.