Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

1a Setmana de la Co-Innovació

From 10/12/2014 - 09:30
to 13/12/2014 - 14:00
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
1a Setmana de la Co-Innovació
1a Setmana de la Co-Innovació

Una sèrie d’institucions del Baix Llobregat (Innobaix, Consell Comarcal del Baix Llobregat, Citilab, Fundació Ciutat de Viladecans) organitza la 1a edició de la Setmana de la Co-Innovació, un punt de trobada per compartir experiències, bones pràctiques i oportunitats per al creixement del territori des de la innovaci&oacut

Una sèrie d’institucions del Baix Llobregat (Innobaix, Consell Comarcal del Baix Llobregat, Citilab, Fundació Ciutat de Viladecans) organitza la 1a edició de la Setmana de la Co-Innovació, un punt de trobada per compartir experiències, bones pràctiques i oportunitats per al creixement del territori des de la innovació. Ho fan amb la convicció de que el Baix Llobregat és territori d’innovació: "A l’empresa, a l’administració, al món educatiu i en les accions dels seus ciutadans i ciutadanes que somien, participen, dissenyen i s’impliquen en el desenvolupament del futur des de la co-responsabilitat i des del lideratge compartit".

La Setmana de la Co-Innovació tindrà lloc del 10 al 13 de desembre en diverses localitzacions del Baix Llobregat: Cornellà, Sant Feliu i Viladecans. Se celebraran conferències, taules rodones, debats, tallers pràctics i diverses formacions en diverses localitzacions: Citilab a Cornellà, Can Calderon a Viladecans, la Torre del Roser, el Centre Cívic i el Parc Nadal a Sant Feliu de Llobregat.

El registre a la setmana és gratuït. Es pot consultar el programa i realitzar la inscripció gratuïta en la seva plana web.

Detalls del curs

Date: 
Wednesday, 10 December, 2014 - 09:30 to Saturday, 13 December, 2014 - 14:00
Place:
Diversos espais del Baix Llobregat
- Cornellà de Llobregat

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.