Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Dóna la cara per les teves idees i fes realitat el món que vols!

Posted on 24/08/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
#Selfidees
#selfidees

La Direcció General de Joventut ha engegat una acció a la xarxa social “Instagram”, per fomentar la creativitat, la innovació i la participació entre les persones joves, sota el lema "Dóna la cara per les teves idees i fes realitat el món que vols!"

L’objectiu és que els i les participants es comprometin amb el seu entorn i amb la societat en general, presentant idees per transformar la realitat i la quotidianitat.

Gràcies a aquesta original proposta, 25 fotografies seran seleccionades per rebre una sessió de creativitat i innovació a càrrec d’experts en design thinking, creativitat i innovació. Tens una idea genial? fes-te un selfie per explicar-la, posa-hi l'etiqueta #selfidees i guanya una curs de creativitat per aprendre a fer-la realitat!

Com a cloenda d'aquesta aposta per la innovació, es celebrarà un acte obert al públic on els guanyadors podran explicar les seves idees i on també d’altres joves professionals de renom explicaran de manera lúdica i propera la seva experiència acompanyant idees envers la seva execució en un projecte de futur.

selfidees logoAquí hi caben totes les idees que se t’acudeixin:
Dóna la cara per les teves idees i fes realitat el país que vols!

Pots participar si tens menys de 30 anys, del 15 al 31 d'agost! Per més informació, detalls i seguiment podeu visitar www.selfidees.cat i també consultant l'arxiu adjunt.

Attachments: