Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Selecció de vídeos de la temporada 2011

Posted on 25/07/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Control tècnic de la presentació de l'Actic
Control tècnic de la presentació de l'Actic

En el decurs d'aquest any 2011, s'han publicat en aquest web un total de 28 vídeos sobre temàtiques diferents sempre relacionades amb les TIC i les activitats que es realitzen arreu de Catalunya. Aquests reportatges han estat afegits en blocs i pàgines web i també compartits amb altres usuaris a través de xarxes com Twitter o Facebook.

S'ha fet un seguiment d'actes institucionals com ara la presentació del nivell avançat del certificat ACTIC, la jornada de presentació del programa Connecta't, la visita de la Universitat de Salamanca o l'entrevista al director general de Telecomunicacions i Societat de la Informació de la conselleria d'Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya.

D'una banda, s'han donat a conèixer, mitjançant reportatges, iniciatives per promoure-hi la participació o per mostrar-hi eines d'utilitat com el mur de Sant Joan, el sistema de videoconferència ViewCAT, entre d'altres.

D'altra banda, s'ha fet un seguiment de les activitats promogudes des dels diferents centres que integren la Xarxa Punt TIC arreu de Catalunya. En els primers sis mesos de l'any 2011, s'han publicat vídeos amb imatges i testimonis enregistrats directament a Berga, Blanes, Mataró, Barcelona, Solsona, Manresa, Terrassa, Sant Feliu, Seu d'Urgell, Santa Coloma de Cervelló, Igualada, Ripoll, Rubí, Hospitalet de Llobregat, Cornellà, Tremp, Pont de Suert, Sort, Palau-Solità i Plegamans i Santa Coloma de Cervelló.

En aquests moments, ja estem treballant en futurs reportatges sobre activitats tan interessants com un taller de reparació i reciclatge d'ordinadors que es desenvolupa a la Fundació Marianao de Sant Boi.

En el següent playlist hem fet una selecció de tots aquests vídeos perquè els pugueu gaudir durant l'estiu i, en alguns casos, temps de vacances. Ens retrobem amb nous continguts al setembre. Que acabeu de passar un bon estiu!

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.