Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Think Big Joves busca idees d'emprenedoria social

Posted on 15/04/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Think Big
Think Big

Think Big Joves obre la segona convocatòria amb 300 places per a joves que vulguin transformar en realitat una idea pròpia que busqui un canvi positiu en la comunitat. Think Big els oferirà formació i assessorament, així com 400 euros per tirar endavant el seu projecte.

Think Big Joves és una iniciativa d'innovació i emprenedoria per a joves de la Fundació Telefónica. El mes de març es va posar en marxa la segona convocatòria, que s'adreça a joves d'entre 15 i 25 anys que tinguin una idea d'emprenedoria social.

Els/les joves tenen fins al 25 d'abril per presentar-hi la seva idea. Les 300 millors idees que tinguin un clar impacte social en el territori espanyol, que es puguin dur a terme en un termini de sis mesos i fomentin la participació seran seleccionats perquè puguin tenir accés al programa.

Els responsables de la convocatòria triaran les idees que seguiran endavant, menys 20 d'elles, que seran seleccionades a través d'una votació popular. Així, les 20 idees més votades accediran directament al programa.

 

El programa Think Big parteix de la base que els joves constitueixen el fonament del canvi social a través del lideratge i la responsabilitat sobre els seus propis projectes, i vol fomentar la innovació i l'emprenedoria. La iniciativa també es desenvolupa al Regne Unit, Irlanda, Alemanya, República Txeca i Eslovàquia.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.