Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Últims dies per presentar-se als Premis Blocs Catalunya 2012

Posted on 08/06/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Premis Blocs Catalunya
Premis Blocs Catalunya

Dilluns 11 de juny és el darrer dia en què podeu presentar un bloc a la convocatòria dels Premis Blocs Catalunya d'enguany. A partir del dia 25 de juny els i les internautes podran votar els seus blocs favorits i a través d'aquesta votació popular es triaran els finalistes.

Des de l 22 de març és obert el període d'inscripció per a la cinquena edició dels Premis Blocs Catalunya. Organitzats per Stic.cat, aquests premis pretenen promoure la creació, manteniment i promoció de blocs en català.

Persones, grups, empreses i entitats que tinguin un bloc amb continguts originals escrits totalment o parcial en català poden participar a Premis Blocs Catalunya 2012. Un mateix autor podrà inscriure més d’un bloc.

El certamen compta amb tres grans categories:

  • Blocs personals
  • Blocs professionals
  • Blocs corporatius

Dins de cada categoria, els blocs es classifiquen segons la seva temàtica.

El període d’inscripció finalitzarà l'11 de juny, a les 24:00 hores. Entre el 25 de juny i el 10 de setembre de 2012 s'obrirà el període de votació popular, a través del qual es triaran els blocs finalistes. El resultat final el decidirà el jurat del certamen, que estarà integrat per persones de reconegut prestigi, així com guanyadors/ores d’anteriors edicions.

Hi haurà un premi per cada categoria, un premi del jurat al millor bloc de tots els inscrits i el premi Stic a les millors accions a les xarxes socials. Els premis es lliuraran en un acte públic a Reus el divendres 5 d’octubre del 2012.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.