Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Les dones emprenedores tenen una cita a Fem.talent fòrum

Posted on 29/11/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Promoció de la iniciativa fem.talent
Promoció de la iniciativa fem.talent

La iniciativa fem.talent organitza divendres 2 de desembre un fòrum per activar i posar en relleu el paper de les dones en la nova economia del coneixement. Tindrà lloc, a l'edifici MediaTIC de Barcelona, de 9:00 a 16:45 hores.

El 1er fòrum de fem.talent comptarà amb la participació de dones emprenedores de diferents àmbits: la ciència, la tecnologia, l’empresa i la política. Aquest fòrum inclourà debats, col·loquis, espais relacionals i espais d’activitats.

Viviane Reding (Unió Europea), Joana Ortega (Generalitat de Catalunya), Sònia Recasens (Ajuntament de Barcelona), Núria de Gispert (Parlament de Catalunya), Henry Etzkowitz (Stanford University) i Cecilia Castaño (Universitat Complutense de Madrid), seran algunes de les dones que oferiran ponències o participaran a les taules rodones.

Podeu realitzar la inscripció a través d'aquest enllaç.

Fem.talent és una iniciativa sobre la igualtat d'oportunitats i gestió del talent femení en l'àmbit professional que es desenvolupa en el marc dels parcs científics i tecnològics de Catalunya, promogut per la Xarxa de Parcs Científics i Tecnològics de Catalunya (XPCAT), amb la direcció de Barcelona activa i la col·laboració de Pricewaterhouse Coopers, Roca Salvatella, Hunivers i Invenio.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.