Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Últims dies per presentar candidatura als Premis Ruralapps 2015

Posted on 19/06/2015
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Últims dies per presentar candidatura als Premis Ruralapps 2015
Últims dies per presentar candidatura als Premis Ruralapps 2015

Aquests premis busquen les millors aplicacions mòbils del sector agrari, alimentari o rural que ajudin a que el sector sigui més competitiu i innovador. S'hi poden presentar candidatures fins al dimecres 24 de juny.

La 2a edició dels Premis Ruralapps, convocada per la Geleralitat de Catalunya, volen distingir a les empreses o persones que hagin desenvolupat una aplicació mòbil funcional amb clara contribució a la millora del sector agrari, alimentari o rural.

La convocatòria ofereix dues modalitats de participació:

  • Ruralapps-Ciutadania: Per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als ciutadans/es i que facilitin l'accés a la informació, en l'àmbit agrari, alimentari i/o rural, dotada amb 3.000,00€.
  • Ruralapps-Professional del sector: Per a l'app destinada a donar solucions tecnològiques innovadores als professionals dels sectors agrari, alimentari i rural i que millorin els processos de producció i de gestió, la eficiència interna, la seguretat, la traçabilitat, la comercialització, la informació o el posicionament al mercat, tant a nivell d'empresa com de persona, abastant des del procés de producció del producte fins la seva comercialització, dotada amb 3.000,00 €.

Per participar-hi cal complimentar aquest formulari. El termini de presentació de candidatures serà fins el 24 de juny de 2015.

Per a més informació podeu consultar les bases de la convocatòria.