Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Intenta guanyar un premi amb el teu bloc!

Posted on 02/04/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logotips del Premi Edublogs i dels Premis Blocs Catalunya
Logotips del Premi Edublogs i dels Premis Blocs Catalunya

Tens un bloc? Doncs, t'animem a presentar-te a una d'aquestes dues convocatòries de premis: Si el teu bloc és educatiu pots participar al Premi Espiral Edublogs fins al 20 d'abril; si fas el bloc en català, mira't les bases del Premi Blocs Catalunya, la nova edició ja és en marxa!

Encara estàs a temps de participar al Premi Espiral Edublogs 2012. Fins al 20 d'abril s´hi poden presentar els blocs realitzats per centres educatius, professorat, alumnat, associacions de famílies d'alumnes, etc.

Aquest certamen organitzat per l'Associació Espiral, Educació i Tecnologia, amb la col·laboració d'Educared de la Fundació Telefònica,  pretén donar visibilitat al treball que es desenvolupa als centres educatius introduint els blocs a l'aula com una eina didàctica.

Stic.cat ha presentat la cinquena edició dels Premis Blocs Catalunya amb l’objectiu de promoure la creació, manteniment i promoció de blocs en català. S'hi podran inscriure blocs a les tres categories del certamen (blocs personals, professionals i corporatius) fins a l'11 de juny.

Persones, grups, empreses i entitats que tinguin un bloc amb continguts originals escrits totalment o parcial en català podran participar a Premis Blocs Catalunya 2012. Un mateix autor podrà inscriure més d’un bloc.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.