Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Punt TIC Palau Falguera acull el taller de Comunicació 2.0 de la TROCAMBA

Posted on 23/05/2012
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Xarxa d'escoles per a la sostenibilitat de Catalunya
Xarxa d'escoles per a la sostenibilitat de Catalunya

El proper dijous 24 de maig tindrà lloc la 2a TROCAMBA (Trobada de Comitès Ambientals d’Alumnes) de Sant Feliu de Llobregat, un espai de trobada de 200 alumnes de primària i secundària representants dels 13 centres de la nostra ciutat participants del programa Agenda 21 Escolar.

Aquesta trobada vol ser un espai d’intercanvi d’idees i bones pràctiques entorn la sostenibilitat de les escoles participants. La TROCAMBA està organitzada pels mateixos mestres, professorat i alumnes de les escoles participants, amb el suport i coordinació de l’Oficina municipal de Serveis Ambientals.

La trobada té tres parts: una d’intercanvi d’experiències entre els/les alumnes, una més temàtica en què es faran tallers sobre l’Energia i el canvi climàtic, i una en la qual tot allò après es plasmarà en uns tallers de comunicació (ràdio, vídeo, creació artística, cançó, manifest i eines 2.0).

El taller de comunicació d’eines 2.0 és on participa el Punt TIC del Palau Falguera, en concret, de 12:15 a 14:00 hores. La Montse Collado, dinamitzadora digital del Punt TIC del Palau Falguera, donarà un cop de mà dinamitzant aquest taller d’uns 12-15 alumnes.

Els joves fan servir diàriament les eines 2.0 però amb motiu d’aquesta trobada reflexionarem més sobre com les poden utilitzar per difondre els missatges de sensibilització sobre el canvi climàtic i l’energia.

Es veuran pàgines de facebook, es crearà el seu disseny i imatge, s’enllaçaran i sindicaran blocs verds de tots els centres educatius locals (tots disposen d’un), etc.

I això no s’acabarà aquí, perquè els deixarem molt clar que disposen del Punt TIC del Palau Falguera en els horaris de consulta i accés lliure per a resoldre les seves dubtes tecnològiques.