Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Jornades de Ciutats Creatives 2011 amb participació del PAJJ-6 de Sabadell

Posted on 23/12/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logotip Ciutats Creatives
Logotip Ciutats Creatives

Els dies 24, 25 i 26 de novembre els membres del PAJJ-6 (Programa de Participació Activa dels Joves del Districte 6é de Sabadell) de l'Òmnia Espronceda van assistir a les IV Jornades de Ciutats Creatives celebrades a la ciutat de Madrid. Ens expliquen com els va anar.

Segons els i les joves de Sabadell, les jornades van ser molt interessants, abordant temes actuals de molta rellevància com la cultura en els nostres dies, la nova era de la societat digital, els projectes socials desenvolupats a molts territoris d’arreu del món o les sortides professionals que podem trobar actualment en camps com les TIC, els projectes socials, projectes culturals, etc.

La veritat és que a més de xerrades, exposicions i col·loquis, també vam tenir la sort de fer sortides a llocs molt importants de la ciutat on s’estant treballant a dia d’avui tots aquests temes com: “Matadero” que és un antic escorxador de la ciutat convertit en macro espai social i cultural amb multitud de projectes i activitats que es duen a terme; “Studio Banana” que funciona com a centre cultural i d'innovació de projectes gràfics a la ciutat o “La Casa encendida” on treballen tot el tema de projectes socials a la ciutat, amb el suport d’una important entitat bancària.

En definitiva s’ha de dir que la nostra aportació va ser important, ja que vam participar als col·loquis oberts i ens vam relacionar amb moltes persones que ens poden ajudar a seguir treballant i funcionant millor en el nostre projecte, vam aprendre molt de moltes persones que van participar de les jornades, vam conèixer de primera mà què s’està fent a la ciutat de Madrid en aquest aspecte i, sobretot, vam formar part d’aquestes jornades activament. Com a conseqüència, el nostre projecte sortirà publicat aquest any al IV Llibre de Ciutats Creatives a 2012, amb la qual cosa tots/es estem molt orgullosos de la feina realitzada i només volem seguir treballant perquè cada any puguem ser una mica millors a la nostra feina, que ja és molt a dia d’avui.

 

 

Enllaços d’interés de les jornades:

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.