Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Obert el període de votació als Premis Blocs Catalunya 2011

Posted on 13/07/2011
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Procés de votacions dels Premis Blocs Catalunya 2011
Procés de votacions dels Premis Blocs Catalunya 2011

A partir d'avui i fins al 10 de setembre es posarà en marxa el procés de votació dels Premis Blocs Catalunya 2011, que pretén promoure la creació, manteniment i promoció de blocs en català. Tothom qui vulgui podrà donar el seu suport a un bloc per cada una de les 12 categories i d'aquesta manera es triaran el finalistes del certamen.

En aquesta quarta edició dels Premis Blocs Catalunya participen prop de 460 blocs, agrupats segons perfils (Corporatius, personals, professionals) i categories temàtiques.

A la llista de blocs trobareu alguns noms familiars, com ara, la plataforma Receptes.cat, que alguns Òmnia fan servir per compartir receptes, i Fem barri - Des de l'Òmnia del Barri Antic de Valls, que desenvolupa un grup de participants de l'Òmnia amb la voluntat de dinamitzar el Barri Antic de Valls a través de les TIC.

El procés de votació està obert a qualsevol persona que vulgui participar-hi, però per fer-ho cal registrar-se com a usuari a la plana web de STIC.CAT. Un cop registrat, es pot accedir al taulell de votació del Premis Blocs 2011, on es poden veure les 12 categories temàtiques. Quan l’usuari selecciona una categoria, apareixen els blocs que hi participen, ordenats alfabèticament i per perfils. Es pot donar un vot per cada categoria temàtica independentment de si es tracta d’un bloc personal, professional o corporatiu.

El nombre total de vots assolits determinarà els finalistes de cada categoria. El resultat final, però, el decidirà el jurat del certamen, que estarà integrat per persones de reconegut prestigi, així com guanyadors/ores d’anteriors edicions.

La gala de lliurament de premis es farà l’1 d’octubre a la Seu d’Urgell.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.