Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Xarxanet.org llança un butlletí de finançament per a entitats sense afany de lucre

Posted on 27/02/2013
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Butlletí de Xarxanet.org sobre fonts de finançament
Butlletí de Xarxanet.org sobre fonts de finançament

El portal de notícies de l’associacionisme i el voluntariat, Xarxanet.org, ha presentat un butlletí sobre fonts de finançament. Amb aquest nou producte vol donar resposta a la creixent demanda i dificultat de les entitats a l’hora de captar fons.

L’objectiu és informar setmanalment de les convocatòries de finançament (subvencions, premis, ajuts, beques...), procedents d’administracions públiques i entitats privades i fer les arribar a les entitats sense ànim de lucre catalanes. Així mateix es comunicaran i destacaran notícies, recursos i esdeveniments relatius a temes de finançament associatiu, intentant sempre recollir experiències i propostes innovadores.

El número 1 del butlletí de finançament ha vist la llum avui mateix, 27 de febrer. Les persones interessades en rebre els propers números, hauran de subscriure-s'hi a través d'aquesta plana web. Així, el rebran a la seva bústia de correu electrònic tots els dimecres. El butlletí inclourà un mínim de 10 convocatòries publicades durant la setmana immediatament anterior i dins de termini. Podeu consultar el primer butlletí.

Xarxanet.org és un projecte web  impulsat per la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària i gestionat per diverses organitzacions representatives del sector associatiu. La seva finalitat és millorar la societat a través de reforçar les entitats i el voluntariat de Catalunya.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.