Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Nova convocatòria Wi-Fi gratuït per als europeus

Posted on 09/03/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge per difondre la convocatòria de WIFI4EU
Imatge per difondre la convocatòria de WIFI4EU, for Pixabay. Licence: BY-SA

El pròxim 17 de març a les 13h (hora central europea) els municipis de la Unió Europea tenen una nova oportunitat per a formar part de la iniciativa europea WIFI4EU mitjançant la qual els espais públics puguin disposar de connexió Wi-Fi gratuïta de qualitat en ajuntaments d'Europa. 

Aquesta nova convocatòria WiFi4EU està prevista pel dimarts 17 de març a les 13.00h (hora central europea). Comptarà amb un pressupost de 15.000 euros per municipi. Ja s’han registrat 26628.

L'objectiu és que qualsevol espai públic -museus, places, hospitals, dependències oficials- ofereixi Wi-Fi de qualitat i gratuït. Segons assenyala la disposició europea, en 2020, i d'acord amb els objectius de l'Agenda Digital, tots els europeus, visquin on visquin, han de tenir accés a Internet de qualitat -un mínim de 30Mb- i, el 50% de la població, accés a internet amb una amplada de banda superior a 100 MB.

Els municipis que rebin aquests diners en forma de vals els podran utilitzar per finançar parcialment un projecte de valor superior, per adquirir equipament nou o actualitzar material antic i substituir-lo pels equips més recents i millors disponibles del mercat. 

Els municipis que representin a un ajuntament de Catalunya i vulguin integrar un servei Wi-Fi de qualitat als seus municipis, cal que omplin els formularis web. 

Per a més informació, es pot contactar amb el programa a través d'aquest enllaç.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.