Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

VÍDEO | Com estem construint les ciutats intel·ligents a Catalunya?

Posted on 02/03/2020
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home

Saps què és l'Observatori i el Laboratori SmartCatalonia i quines oportunitats brinda? I com podem utilitzar la tecnologia 5G al servei de les persones? T'ho expliquem en aquest vídeo.

El passat 23 de gener el Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública va organitzar l’SmartCatalonia Congress, l'esdeveniment de referència en l’àmbit de les ciutats intel·ligents a Catalunya on es van presentar l'Observatori i el Laboratori SmartCatalonia.

Parlem amb Joan Duran, responsable de projectes TIC SmartCatalonia, ens explica en aquest vídeo les avantatges de l'Observatori SmartCatalonia, un espai web per compartir tot el que hi ha dins l'ecosistema smart a Catalunya, així com del Laboratori SmartCatalonia, el lloc de treball per assessorar a municipis, consells comarcals i diputacions.

Per la seva banda, Rosa Paradell, directora d'innovació i desenvolupament de la Fundació i2CAT, ens explica com la tecnologia 5G és una tecnologia pensada per ajudar a les persones, no només al sector econòmic.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.