Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Girona Emprèn organitza un curs d'e-mail màrqueting

Posted on 20/11/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge pel curs Tècniques efectives de e-mail màrqueting a Girona Emprèn
Imatge pel curs Tècniques efectives de e-mail màrqueting a Girona Emprèn, for Pexels. 2018. Licence: BY-SA

Girona Emprèn organitza la formació tècniques efectives de e-mail màrqueting per aprendre a fer i gestionar campanyes efectives el proper dimarts 17 de desembre de 9.30 a 13.30 h.

L’e-mail màrqueting és l’eina més efectiva i amb més retorn de la inversió que disposen les empreses per fer màrqueting digital, però és important saber utilitzar les eines específiques per dominar la tècnica. L’objectiu del curs és conèixer aquestes eines i tècniques que permetran la optimització d’aquest canal de comunicació.

La sessió es celebrarà el 17 de desembre a les 9.30 h. i està dirigida a persones emprenedores amb una idea de negoci o que tenen una empresa en funcionament amb menys de tres anys d’antiguitat. 

El curs està impartit per Xavier Romo Ros, diplomat en Ciències Empresarials, especialització en Màrqueting. Consultor i formador de MC Empreses i forma part d’un equip multidisciplinar de professionals experts en l’assessorament integral d’empreses

Durant la sessió, s’aprendrà a fer campanyes efectives de e-mail màrqueting, es veuran les eines per a realitzar-lo i es tractarà de com es confeccionen els continguts, com es fa la gestió de les llistes de distribució segons la normativa vigent, com es segmenten els públics, com es fa un pla de publicacions, com s’avaluen els resultats, entre d’altres.

L'assistència és gratuïta fins a completar places però cal inscripció prèvia en aquest enllaç contactant amb Girona Emprèn a l'email gironaempren@ajgirona.cat. 

Les accions que duu a terme el servei Girona Emprèn estan realitzades amb el suport del Departament d’Empresa i Coneixement i el cofinançament, en un 50%, pel Programa Operatiu 2014-2020 del Fons Social Europeu, en el marc de l’objectiu d’inversió en creixement i ocupació.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.