Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Acte de lliurament de premis distintiu 'Sóc Smart'

Posted on 04/11/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Segell "Sóc smart" de la Generalitat de Catalunya
Segell "Sóc smart" de la Generalitat de Catalunya , for Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública. 2019. Licence: Tots els drets reservats

El passat setembre la Generalitat de Catalunya va fer el llançament del distintiu ‘Sóc Smart’El proper 21 de novembre, durant la celebració de l’Smart City Expo World Congress 2019, atorgarà els primers segells.

Amb aquest reconeixement, la Generalitat vol reconèixer la innovació d'aquells municipis que aposten per la tecnologia com a instrument de canvi per a millorar la vida de les persones i les comunitats. 

L'acte, es celebrarà el 21 de novembre a les 11.30 h. durant l'Smart City Expo World Congress 2019 al recinte Fira de Barcelona Gran Vía de l'Hospitalet de Llobregat. El conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública, Jordi Puigneró, serà l'encarregat de lliurar aquests primers segells a l’estand de la Generalitat de Catalunya.

El distintiu ‘Sóc Smart’ és una iniciativa per a premiar l'esforç dels ajuntaments en la promoció i aplicació de solucions tecnològiques innovadores per a convertir-se en ciutats intel·ligents. 

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.