Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'Òmnia CPS Francesc Palau crea un espai d'assessorament digital individualitzat

Posted on 16/10/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge per difondre el servei d'assessorament i suport digital personalitzat del Punt Òmnia CPS Francesc Palau
Imatge per difondre el servei d'assessorament i suport digital personalitzat del Punt Òmnia CPS Francesc Palau, for Pexels. Licence: BY-SA

El Punt Òmnia CPS Francesc Palau del Prat de Llobregat ofereix un servei d'assessorament i suport digital personalitzat. Cada setmana, atendran tres persones que necessitin suport de manera individualitzada segons les seves necessitats.

Amb l'objectiu de millorar les competències i l'alfabetització digital per aquelles persones que tenen més dificultat en l'accés a les TIC, des del Punt Òmnia CPS Francesc Palau del Prat de Llobregat han creat un espai d'assessorament i suport digital amb el que volen canalitzar les demandes.

L'assessorament es realitzarà un cop per setmana, cada dimecres de 16:30 a 18 h. i cada setmana atendran a un màxim de tres persones de manera individual amb una durada de 30 minuts, on s'atendran les seves carències i/o necessitats digitals.

La persona dinamitzadora s'encarregarà d'acollir a aquella persona, atendre-la i alhora resoldre tot tipus de dubtes, ja siguin d'ordinador, tauletes, telèfon mòbil o d'altres. Aquest espai és de gran utilitat i enriquiment, ja que l'alumnat pot resoldre tota mena de dubtes per després continuar amb el ritme dels tallers als quals està inscrit o per poder dur-lo a la pràctica de forma personal.

Des del Punt Òmnia CPS Francesc Palau animen a tothom a apuntar-se i gaudir d'aquest servei. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.