Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El segell Sóc smart reconeix la innovació als municipis

Posted on 16/10/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Segell "Sóc smart" de la Generalitat de Catalunya
Segell "Sóc smart" de la Generalitat de Catalunya , for Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública. 2019. Licence: Tots els drets reservats

La Generalitat de Catalunya ha creat el distintiu "Sóc smart" per a premiar l'esforç dels ajuntaments en la promoció i aplicació de solucions tecnològiques innovadores per a convertir-se en ciutats intel·ligents. Els primers segells s'atorgaran durant l’Smart City Expo World Congress 2019 del 19 al 21 de novembre.

El Departament de Polítiques Digitals i Administració Pública, mitjançant l’Estratègia SmartCatalonia impulsa aquests distintius que s’atorgaran durant l’Smart City Expo World Congress 2019 del 19 al 21 de novembre al recinte Fira de Barcelona Gran Vía de l'Hospitalet de Llobregat.

Els municipis que aconsegueixin el segell, acreditaran la seva aposta estratègica per a esdevenir ciutats i territoris intel·ligents i millorar la vida en els nuclis urbans a través de tecnologia avançada. L'objectiu és fer una aposta tecnològica per a millorar els serveis, fer-los més eficients i de més qualitat i facilitat la presa de decisions mitjançant la implicació de la ciutadania en el desenvolupament de la ciutat.

Entre els criteris per optar al segell seran: que els municipis estiguin adherits al Observatori SmartCatalonia i el pla d'actuacions municipal contempli una estratègia smart que hagi realitzat algun projecte en l'àmbit de les ciutats intel·ligents. Per optar al formulari, és necessari presentar soli·licitut a través d'aquest formulari habilitat a l'extranet de serveis de l'Administració electrònica catalana EACAT per poder optar al distintiu.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.