Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

“Mixtura”, una nova comunitat de innovació social a Salt

Posted on 27/09/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge per il·lustrar el projecte “Mixtura”, la nova comunitat d’emprenedoria social a Salt
Imatge per il·lustrar el projecte “Mixtura”, la nova comunitat d’emprenedoria social a Salt, for Pexels. 2019. Licence: BY-SA

"Mixtura" és la nova eina per a dinamitzar la comunitat activa de persones compromeses per a la transformació social a Salt per a posicionar el municipi com a referent en innovació social. Està impulsada per l’associació cultural Azahara amb la col·laboració de l’Obra Social La Caixa i l’Ajuntament de Salt. 

L'objectiu principal de la plataforma és promoure l’emprenedoria social i acompanyar en el procés de creació de nous projectes d’economia social que innovin en la gestió de la diversitat cultural i cohesió a Salt. 

L'agenda d'activitats inclou xerrades, conferències, càpsules formatives i un programa d’acompanyament a nous projectes amb experts i referents del món de l’activisme social tant nacional com internacional que revolucionin la forma de gestionar la convivència i la diversitat del territori perquè esdevingui referent en innovació social i convivència. 

Més d’una desena d’activitats que volen generar una comunitat de persones amb interès en l’emprenedoria social a Salt, però sobretot inspirar l’acció.

A més, "Mixtura" posa en marxa de forma paral·lela un programa d’acompanyament a projectes d’economia social i solidària que innovin en la gestió de la diversitat , oferint-los un programa de mentoria i acompanyament tècnic. 

A través d'aquest video es pot conèixer i aprofundir en el projecte.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.