Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Sisena edició de la Maker Faire Barcelona

Posted on 25/09/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge per difondre la Maker Faire Barcelona 2019
Imatge per difondre la Maker Faire Barcelona 2019, for Pexels. 2019. Licence: BY-SA

Sota el lema "Cap a una economia circular: Reiventa, Redissenya, Repara, Reutilitza i Recicla", els dies 5 i 6 d'octubre es celebra la sisena edició de la Maker Faire Barcelona a la Nau Bostik de Barcelona. Amb un programa ple d'activitats, ponències i exposicions, la trobada reunirà la comunitat maker local i internacional per promoure la interacció entre les diferents iniciatives i la gran diversitat de propostes participants.

La Maker Faire Barcelona reuneix cada any la comunitat maker local i internacional, entenent aquesta comunitat com un univers ampli que uneix makers, tecnòlegs, científics i empreses.

L'objectiu fonamental es promoure la integració de la Ciència i de la Tecnologia acadèmica i empresarial amb un ecosistema d’innovació de ràpid creixement com el Moviment Maker i incitar la trobada entre les millors persones investigadores i creadores afavorint la transmissió de coneixement i pràctica entre el públic assistent. Dins aquest marc, es presentarà una selecció significativa de projectes dintre de les àrees d’Economia Circular, Resiliència i Creativitat.

L'esdeveniment de dos dies, es desenvoluparà a través d'una fira de projectes expositors, tallers pràctics, conferències i xerrades i projeccions de documentals sobre cultura maker.

Les inscripcions són gratuïtes fins a completar aforament i es poden realitzar a través d'aquest enllaç.

 

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.