Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC presents a la Scratch Conference Europe 2019

Posted on 04/09/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Scratch Conference Europe 2019
Scratch Conference Europe 2019, for Oficina Tècnica. 2019

Del 23 al 25 d’agost va tenir lloc la Scratch Conference Europe 2019, la trobada anual de la comunitat de Scratch en territori europeu, a Cambridge. Dinamitzadors i dinamitzadores de diferents Punt TIC van assistir-hi. 

Professionals, mestres, educadors i docents i persones vinculades a la comunitat Scratch es van trobar per compartir i aprendre sobre les diferents maneres, metodologies i estratègies d’aplicar Scratch als seus projectes. La Raspberry Pi Foundationorganització que promou l’estudi de la informàtica bàsica a les escoles del Regne Unit, va organitzar la trobada.

Agents intenacionals reconeguts al sector van assistir a la trobada, entre els quals membres de l'equip Scratch del MITque desenvolupa l'aplicació, l'ScratchEd Team de Harvard, qui dissenya els materials didàctics i dinamitza la comunitat mundial, entre d'altres. A més, dinamitzadors i dinamitzadores de diferents Punt TIC vinculats a la comunitat catalana de Scratch, van assitir per explicar la feina que realitza la comunitat per aquí.

El programa, format per diverses xerrades, tallers, conferències i grups de debat, va destacar les darreres novetats de Scratch i les línies de treball futur per a la comunitat. 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.