Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Com trencar la bretxa digital i aconseguir la paritat entre homes i dones?

Posted on 04/07/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge per a difondre el programa "Empoderament total: dones i tecnologia" de TV3
Imatge per a difondre el programa "Empoderament total: dones i tecnologia" de TV3, for Pixabay. 2015. Licence: BY-SA

Un dels reptes de la perspectiva de gènere en l'àmbit de les TIC és acabar amb la bretxa digital per aconseguir la paritat entre homes i dones. El programa "Revolució 4.0" de TV3 amb la periodista Xantal Llavina, va emetre el passat 25 de juny el capítol "Empoderament total: dones i tecnologia".

Des de fa anys, les dones treballen per fer-se forat en el món de les noves tecnologies, on encara són menys del 30%. Hi són i hi volen ser i en aquest camí, treballen per a visibilitzar-se i crear un model que serveixi d'inspiració a altres dones i nenes i les ajudi a empoderar-se.

Al capítol, "Empoderament total: dones i tecnologia" la coneguda "influencer", empresària i model Vanesa Lorenzo i les emprenedores catalanes del món TIC Helena Torres, inversora mentora, i Mar Alarcón, de SocialCar, parlen i debaten sobre paritat i eines per trencar amb la bretxa digital de gènere entre homes i dones.

A més a més, pasen pel plató Anna Mercadé, Directora de l'Observatori Dona, Empresa i Economia de la Cambra de Comerç de Barcelona; Khaoula Boumaaza; influencer gironina; Isona Passola, presidenta de la Academia del Cinema Català; Liz Castro, del col·lectiu Onsonlesdones; Sor Lucía Caram, monja i activista cristiana; Lluís Juncà, Director general de Promoció Econòmica de la Generalitat i Jordi Arrufí, Digital Transformation Director al Mobile World Capital Barcelona.

El programa "Revolució 4.0" és el programa d'emprenedors i transformació digital que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina a Catalunya Ràdio amb la col·laboració d'El Terrat, en què es mostren històries d'una manera divulgadora i entretinguda del millor talent emprenedor i digital del país. S'emet a TV3 els dimarts a les 23.00, i a Catalunya Ràdio els diumenges a les 23.05.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.