Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Resultats de l’enquesta sobre la situació laboral de les persones professionals de la Dinamització Social Digital

Posted on 03/07/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge per a difondre els resultats de l’enquesta sobre la situació laboral de les persones professionals de la Dinamització Social Digital
Imatge per a difondre els resultats de l’enquesta sobre la situació laboral de les persones professionals de la Dinamització Social Digital, for Pixabay. 2018. Licence: BY-SA

Durant la Jornada de l'Internet Social 2019, l’Associació de professionals de la Dinamització Social Digital va presentar els resultats de la segona enquesta en línia sobre la situació professional de la dinamització social digital.

La idea de l'enquesta neix a partir de la necessitat de conèixer, visibilitzar, regular i millorar la figura del dinamitzador/a digital. Durant l'any 2017, es va realitzar una primera edició amb l'objectiu d'anar fent seguiment cada dos anys per tenir un baròmetre de l'estat de la professió i analitzar si el perfil ha canviat en algun aspecte.

Alguns dels resultats més significatius tenen a veure amb el perfil de la persona dinamitzadora: majoritàriament dona d'entre 35-45 anys, que treballa a Barcelona i que les tasques més destacades que realitza són gestions d'inscripcions, planificació i dinamització d'activitats.

Tots els resultats de l'informe, es poden consultar a través d'aquest enllaç. Des de l'Associació, animen a compartir els resultats i obrir el debat amb totes les persones i agents implicats.

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.