Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L’iFEST inspira tecnologies exponencials

Posted on 07/06/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge del iFEST 2017
Imatge del iFEST 2017, for Catalunya Emprèn. Generalitat de Catalunya. 2017. Licence: Tots els drets reservats

Amb el lema «Fins on tu vulguis volar» el programa Catalunya Emprèn de la Generalitat de Catalunya engega l’iFEST 2019, una gran festa de la tecnologia, la ciència, la innovació i la disrupció per als futurs líders de la nostra societat.

La edició 2019 s’estrena amb el programa iFest Countdown, un programa d’aprenentatge i competició en el qual els i les participants desenvoluparan prototips de reptes d’empreses, que seran exposats i defensats a l’iFest Day Zero el 2019.

L’iFest Countdown es basa en una metodologia basada en els principis de l’emprenedoria i la disrupció en innovació, on els participants formaran equips de treball i coneixeran l’ecosistema d’startups i rebran el suport de mentors/es protagonistes de l’ecosistema emprenedor.

Diverses empreses han plantejat el seu repte com ICAEN, Aigües de Barcelona, Cuatrecases, Parc Científic, Gremi de Jardineria, Atrápalo, Cannon, MWC, Penguin Random House i Vodafone perquè centenars d'equips n’aportin una solució.

Entre les activitats programades, hi haurà webinars tecnològics sobre intel·ligència artificial, robòtica avançada, realitat augmentada i virtual, Big Data , IOT, etc; tallers pràctics, visites a entitats, startups, coworkings, parcs científics, acceleradores...

El programa acabarà amb la realització d’un prototip que es defensarà al Congrès iFest Zero. Entre els premis previstos hi ha un viatge a Silicon Valley, per a 3 membres de l’equip guanyador per conèixer el bressol de l’emprenedoria a San Franscisco i accelerar el projecte durant un mes.

Les inscripcions encara estan obertes i es poden realitzar per equips omplint aquest formulari. L’estructura dels equips ha de ser de 3 a 6 players (participants) amb un Shaker (docent o responsables major de 18 anys)

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.