Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Compartim les presentacions de la Trobada Territorial a Sant Feliu

Posted on 28/05/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Jornada territorial Sant Feliu
Jornada territorial Sant Feliu, for Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2019. Licence: BY-SA

Dinamitzadors, dinamitzadores i altres agents de la Xarxa Punt TIC de tot el territori ens vam trobar el passat 23 de maig a la «Trobada territorial a Sant Feliu: de l'alfabetització digital a la innovació social ciutadana». Hem recopilat les presentacions dels ponents i us les volem compartir!

Va ser una jornada molt profitosa per a les persones que hi van assistir. Des de llavors, hem fet una crònica de les jornades on podeu trobar el recull de piulades i la galeria de fotografies de la trobada. Ara, us compartim les presentacions dels i de les ponents perquè recordeu tot el que vam aprendre i per a tots i totes les que no vau poder assistir.

HÈLIX ADMNISTRACIÓ PÚBLICA

1. Txell Pedreño i l'experiència del "Code Club" i l'entitat CRIDEM Educa,un projecte d'iniciació a la programació d'ordinadors per infants impulsat en col·laboració públic-privada amb la Biblioteca Montserrat Roig de Sant Feliu.

2. Cristina Pareja, docent i dinamitzadora TIC, va explicar amb un àudio la tasca d'alfabetització digital que realitza el Centre d'Acollida Mirabolà amb menors no acompanyats.

HÈLIX CIUTADANIA

Francisco Sánchez, facilitador digital i Daniel Cruz, coordinador de la cooperativa de fabricació digital Tangencial van presentar el projecte de Club Makers de Sant Feliu.

HÈLIX EMPRENEDORIA

Alejandro Blanco, tècnic de Sant Feliu Innova, va explicar les experiències Urban Social LAB, una iniciativa que posa la ciutat com a territori de proves de diferents iniciatives del municipi.

HÈLIX COMUNITAT EDUCATIVA

1. Gemma Antolí va explicar els diferents projectes de la STEAM School realitzats a escoles de Sant Feliu amb els que hi han participat 2.871 persones amb una mirada de gènere.

2. Anna Castilla, mentora del Technovation Challenge, va explicar la tasca que es fa per pal·liar l'absència de les noies a les carreres informàtiques i tecnològiques es del programa internacional Girls For A Change.
 

 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.