Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'ètica, la robòtica i la Intel·ligència Artificial es troben cara a cara en la Festibity

Posted on 16/05/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Imatge sobre ètica i robòtica
Imatge sobre ètica i robòtica, for Pixabay. 2018. Licence: BY-SA

La Festibity és una festa al voltant de les TIC i un referent en el sector que aglutina més de 600 professionals i experts del món de les tecnologies de la informació.

Organitzada per la Facultat d’Informàtica de Barcelona i l’associació d’antics alumnes de la mateixa universitat, enguany es celebra la 17a. edició el proper dimarts 28 de maig.

Sota el lema RoboTIC! El Teatre Nacional de Catalunya acollirà la nova edició d’aquest esdeveniment que girarà al voltant de la robòtica i l’ètica i permetrà conèixer la seva evolució, els objectius i l’impacte que està tenint i tindrà, tant en el món empresarial com en la pròpia societat.

L’acte començarà a les 18.30h on professionals i experts del món de les tecnologies de la informació participaran del programa com l’Albert Murillo, presentador del programa Generació Digital de Catalunya Ràdio dedicat a la tecnologia, l’entreteniment en línia i la cultura digital , en Josep M. Ganyet, especialista en Intel·ligència Artificial o Carme Torras, guardonada amb la medalla Narcís Monturiol de la Generalitat de Catalunya i recentment reconeguda com professional catalana TIC de l’any.

La cloenda serà conduïda per en Jordi Puigneró, conseller de Polítiques Digitals i Administració Pública de la Generalitat de Catalunya i es farà el lliurament dels premis especials Mencions Festibity, uns guardons que reconeixen la tasca de persones o empreses que s'hagin distingit en l'àmbit de les tecnologies de la informació, defensant uns valors o unes maneres de fer en sintonia amb els objectius de l’esdeveniment.

Tota la programació de la jornada es pot conèixer a través de la seva pàgina web així com la formalització de les inscripcions.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.