Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Oberta la convocatòria d'ajuts per a l'adquisició de maquinari vinculat a projectes d'innovació social digital

Posted on 13/05/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Impressora 3D
Subvencions per als Punt TIC per adquirir maquinari de fabricació digital, for Colectic. Licence: BY-NC

La Generalitat de Catalunya obre la convocatòria per a la concessió d'aquestes subvencions, a través de les quals els Punt TIC podran adquirir maquinari vinculat a projectes i activitats d'innovació social digital i col·laborativa. El termini per presentar-hi projectes és de dos mesos a partir del 14/05/2019.

Poden ser beneficiàries d'aquestes subvencions les entitats públiques o privades legalment constituïdes, amb seu social a Catalunya, que gestionen un centre membre de la Xarxa Punt TIC de Catalunya.

L'adquisició del maquinari haurà d'estar motivada bé pel desenvolupament d'un projecte d'innovació social digital i col·laborativa definit per l'entitat, bé per l'exercici de l'activitat habitual de l'entitat, en cas que aquesta estigui relacionada amb la innovació social digital: inversions per a la creació, renovació o ampliació de la infraestructura tecnològica del Punt TIC gestionat per l'entitat sol·licitant, relacionada amb la fabricació digital, el prototipatge tecnològic o expandit (impressores 3D, fresadores, talladores làser, entre d'altres), la robòtica educativa i la programació (Arduino, plaques base, sensors, entre d'altres).

L'adquisició de maquinari s'ha d'adequar a la filosofia i els objectius del programa Catlabs, que promou iniciatives de caràcter experimental per al desenvolupament de solucions innovadores i noves formes d'organització i d'interacció que donin resposta a reptes socials o col·lectius.

La subvenció serveix tant per compra nova com per compra realitzada l'any 2018. Així, es podran subvencionar les adquisicions realitzades des de l'1 de gener de 2018 fins als dos mesos posteriors a la notificació de la resolució de la convocatòria.

L'import de la subvenció serà d'un mínim de 3.000 euros i d'un màxim de 6.000 euros, i en cap cas pot superar el cost de la despesa realitzada. Només és subvencionable un projecte per entitat sol·licitant.

A través del webinar disponible en el canal de Youtube de la Xarxa Punt TIC podeu trobar totes les claus per a la presentació dels projectes.

Des de la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital i l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC estem a la vostra disposició per solucionar qualsevol dubte i donar-vos un cop de mà.

Tota la informació de la convocatòria està disponible a través de la pàgina web del Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Attachments: 

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.