Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

El Punt TIC - Òmnia gòTIC de Tàrrega presenta la programació d’estiu

Posted on 09/05/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Fotografia de la presentació de la programació de #gòTICestiu19
El Punt TIC - Òmnia gòTIC de Tàrrega presenta la programació d'estiu, for Ajuntament de Tàrrega. 2019. Licence: Tots els drets reservats

L’acte ha aplegat a una quarantena de persones i ha comptat amb la participació de Joan Palou, regidor d'Acció Social, Treball i Família i Ramon Oromí, dinamitzador del servei. El 16 i 17 de maig es podran fer les inscripcions de manera presencial.

La programació #gòTICestiu19 inclou cursos sobre manteniment bàsic de l'ordinador, de disseny de presentacions multimèdia amb Google Slide, de fotografia digital, de gestió de la privacitat i la identitat digital i de acompanyament i orientació TIC.

Oromí ha afirmat que el motiu icònic que encapçala aquesta oferta formativa estival vol recordar a l'accés directe que es troba a la barra d'estat superior dels dispositius mòbils i que permet ajustar la brillantor i la temperatura del color de la pantalla. L’objectiu és representar la vocació del gòTIC de servei a la ciutadania, per aclarir els dubtes sobre l'ús de les TIC i posar llum, tot proposant eines, aplicacions i bones pràctiques que milloren la seua experiència digital.

Igualment es proposen fins a sis passejades amb els dispositius mòbils, per explorar les seues funcions sobre el terreny i per aprendre a utilitzar algunes apps interessant.

D’igual manera, completen l'oferta les franges setmanals d'accés i pràctica lliure, les d'acompanyament personalitzat i l'inici de la 16a temporada del gòTIC a Ràdio Tàrrega, espai setmanal en què es repassa l'actualitat tecnològica i es proposen recursos web i aplicacions mòbils.

Podeu consultar tota la programació del gòTIC Ajuntament de Tàrrega en aquest enllaç.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.