Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Nova enquesta sobre la situació professional de la dinamització digital

Posted on 09/05/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Grup de dinamitzadors/ores a la JdIS 2017
Grup de dinamitzadors/ores a la JdIS 2017, for Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2017. Licence: BY-NC-SA

L’Associació de professionals de la Dinamització Social Digital treballa pel reconeixement de la figura professional del dinamitzador digital i, per segon any consecutiu, han creat una enquesta en línia i demanen la col·laboració de totes les persones dinamitzadores.

Durant l’any 2017, un grup de professionals de la dinamització social de les TIC es van constituir com a grup impulsor per al reconeixement, visualització, regulació i millora d'aquesta figura.

Amb l’objectiu d’iniciar un debat sobre el paper del dinamitzador/a TIC, les seves competències necessàries, formació, situació laboral, influència en el discurs social de les TIC i la seva estratègia, van realitzar un primer anàlisi a través d’una enquesta anònima sobre l’estat de la situació per veure en quins àmbits i condicions treballen els i les professionals i quin impacte genera en la societat la seva tasca.

L’informe resultats de l’anàlisi va permetre obtenir una primera fotografia per veure quina és la tendència general i establir unes línies de treball.

Una de les fites que s’han marcat des del grup impulsor és la d’anar revisant periòdicament com està la situació i amb aquest motiu tornen a convidar a tots els dinamitzadors i dinamitzadores de la Xarxa Punt TIC a respondre "de forma honesta i el més precisa possible" a l’enquesta anònima que han elaborat. També demanen un cop de mà amb la difusió.

Les dades obtingudes seran publicades i compartides mitjançant un informe a través dels canals oficials (Xarxa Òmnia, Xarxa Punt TIC, Red Conecta) i a la web del grup impulsor.

Per a més informació, podeu enviar un correu electrònic a: dinamitzatic[arrova]gmail.com.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.