Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Tecnologia al servei de la gent gran

Posted on 03/05/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Foto per il·lustrar la notícia
Foto per il·lustrar la notícia. 2015. Source: Freepik. Licence: BY-SA

MWCapital Barcelona, l’Ajuntament de Barcelona i 5G Barcelona llençen una nova convocatòria a través del programa d-LAB per a donar solucions tecnològiques innovadores per a millorar la qualitat de vida de la gent gran.

Aproximadament un 10% de la població mundial té 60 anys o més, i es preveu que al 2050 la proporció augmenti al voltant del 20%. L’envelliment té profundes implicacions en diversos aspectes de la vida quotidiana inclosos la salut, l’habitatge, el transport , l’oci, la comunicació i les relacions personals i socials.

Per a revertir aquesta situació, el projecte busca solucions digitals que puguin tenir un impacte positiu en la vida de la gent gran, com per exemple viure de manera independent, prolongar l'activitat social i mitigar, entre altres, les deficiències cognitives.

Cada any, el programa d-LAB estudia les agendes i prioritats de les organitzacions internacionals i selecciona tres reptes socials a través de convocatòries per a la presentació de propostes. Un comitè format per experts externs que donen suport al projecte amb la seva experiència en els camps de la tecnologia, els negocis i l’impacte social escull la persona guanyadora de cada repte.

La data límit de presentació és el 22 de maig de 2019 a les 17.00h.

Les persones guanyadores s'anunciaran al juliol de 2019 i tindran l'oportunitat de desenvolupar la seva proposta a Barcelona, amb el suport financer i operatiu de MWCapital Barcelona.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.