Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Colectic demana la col·laboració de persones dinamitzadores per a un projecte europeu

Posted on 25/03/2019
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Logotip del projecte 'Open AE'
Colectic fa una crida a dinamitzadors/ores per col·laborar en un 'focus group' del projecte europeu 'Open AE', for Open AE. Licence: Tots els drets reservats

Hauran de participar en un 'focus group' que pretén descobrir quines necessitats formatives tenen les persones formadores i dinamitzadores digitals. La crida forma part del projecte europeu 'Open AE', en què participa l'entitat, i que busca promoure el programari lliure en l'àmbit de l'educació no formal per a adults.

Amb la informació que s'obtingui en el 'focus group' es pretén construir un currículum per poder treballar l'aprenentatge de les competències digitals fent servir tecnologies obertes i lliures. El currículum i les eines que es desenvoluparan estaran dirigides a persones formadores i dinamitzadores i seran totalment gratuïts.

Per poder fer una bona diagnosi de les competències necessàries perquè els/les professionals amb el perfil de formador/ora i dinamitzador/ora digital puguin continuar fent la feina que fan amb millors condicions, des de Colectic demanen a dinamitzadors/ores de la Xarxa Punt TIC participar en un 'focus group'. Les persones interessades a fer-ho, hauran d'omplir aquest formulari en línia, abans del 29 de març. Des de Colectic es posaran en contacte amb elles per concretar data, hora i lloc per a la trobada presencial. A canvi, oferiran formació gratuïta a totes aquelles persones que hi col·laborin.

'Open AE' és un projecte europeu que vol promoure el programari lliure en l'àmbit de l'educació no formal per a adults a través de tres reptes principals.

  • Promoure l'accés i l'aprenentatge a través de recursos educatius oberts.
  • Promoure tecnologies de codi obert en el sector educatiu no formal per donar suport a la formació avançada dels i les professionals de l'educació i estudiants adults.
  • Dirigir-se a formadors/ores que treballen al sector educatiu no formal per reforçar les habilitats i competències digitals.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.