Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

IX Jornada Punt TIC i Presó: Un viatge per les metodologies d'aprenentatge a través de les TIC i el joc

Posted on 14/05/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
IX Jornada Punt TIC i Presó
IX Jornada Punt TIC i Presó, for Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. Licence: BY-NC-SA

La IX Jornada Punt TIC i Presó tindrà lloc el 6 de juny, al Centre d'Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (CEJFE), Barcelona. Ens oferirà diferents viatges per apropar-nos a noves metodologies innovadores d'aprenentatge a través de les TIC i el joc. La inscripció ja és oberta!

Diferents professionals de les TIC i la dinamització ens trobarem, un any més, per compartir metodologies i experiències, eines i recursos per a inspirar-se uns als altres i aprendre i créixer conjuntament. Serà a la novena edició de la Jornada Punt TIC i Presó.

Innovació en les accions educatives? Recursos educatius digitals? Gamificació? Realitat Virtual? Apps en l'àmbit social? Robòtica educativa? Aquests són alguns dels temes i contextos, conceptes i recursos que es posaran a l'abast dels i les participants per reflexionar i aprendre. També hi tindrà una atenció especial al paper de les dones en les TIC, ja que és una de les línies de treball a impulsar en la nostra societat.

Podem fer front a les infinites possibilitats que les tecnologies i les noves maneres de treballar ens ofereixen. Només necessitem obrir la mirada, explorar, testejar i aprendre a partir de la indagació i de l'anàlisi de les millors pràctiques. Aquesta jornada ha estat dissenyada per tal d'aconseguir que els i les participants puguin obrir un camí cap a la innovació i cap al seu creixement professional. És un repte, ens acompanyes?

Serà una jornada oberta i gratuïta, al Centre d’Estudis Jurídics i Formació Especialitzada (C/ Ausiàs Marc, 40, Barcelona). Ja podeu consultar el programa. La inscripció estarà oberta fins al 31 de maig.

Organitzem la jornada la Xarxa Punt TIC de la Direcció General de Societat Digital, Departament de Presidència, i la CoP TIC i Presó del programa Compartim i el CEJFE, Centre d'estudis Jurídics i formació especialitzada, del Departament de Justícia.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.