Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

La Fundación Esplai vol conèixer les necessitats formatives de les persones dinamitzadores TIC

Posted on 08/05/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Enquesta
La Fundación Esplai demana a les persones dinamitzadores TIC que responguin una enquesta sobre necessitats formatives, for TeroVesalainen (Pixabay). Licence: sense restriccions conegudes de drets d'autor (Flickr)

La Fundación Esplai i l'Asociación Comunidad de Redes de Telecentros demanen la col·laboració dels dinamitzadors i dinamitzadores digitals per tal d'elaborar un nou pla de formació per als i les professionals de la dinamització i educadors/ores TIC. Només cal respondre una curta enquesta.

A través de l'Academia de Telecentros y Organizaciones Sociales, la Fundación Esplai imparteix un cicle formatiu que pretén oferir l'oportunitat per formar-se i millorar la competència i exercici professional de la dinamització i coordinació de telecentres i espais TIC. La seva oferta formativa inclou cursos en línia de 30 o 35 hores de durada.

A l'enquesta que posen a l'abast de les persones dinamitzadores per tal de conèixer els seus interessos, la Fundación Esplai presenta una cinquantena de cursos i demana triar les sis propostes més interessants. També hi ha l'opció de proposar noves temàtiques. D'aquesta manera, en els propers cicles formatius podrà programar aquelles formacions que més interessin als dinamitzadors i dinamitzadores de les diferents xarxes de telecentres de l'estat.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.