Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'actualitat Punt TIC al teu mòbil, amb el canal de Telegram

Posted on 04/05/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Difusió del canal de Telegram de la Xarxa Punt TIC
Pots estar al dia de totes les novetats Punt TIC a través del nostre canal de Telegram, for Oficina Tècnica de la Xarxa Punt TIC. 2018. Licence: BY-NC-SA

A la Xarxa Punt TIC estrenem canal de Telegram, on compartirem les novetats de la nostra comunitat. Només cal que t'hi subscriguis i començaràs a rebre els nostres missatges!

Telegram és una plataforma gratuïta de missatgeria instantània. Una de les característiques que la fa diferent d'altres aplicacions és la possibilitat de crear canals. Aquests permeten fer arribar missatges públics a una gran quantitat de persones. Són diferents dels grups, ja que, només les persones que administren el canal poden difondre missatges.

A l'Oficina de Dinamització de la Xarxa Punt TIC pensem que un canal de Telegram ens pot ajudar a arribar de forma ràpida i directa a les persones dinamitzadores i altres agents de la xarxa.

Si vols estar al cas de les novetats Punt TIC, et convidem a subscriure't al canal Punt TIC de Telegram i a donar-nos un cop de mà amb la difusió!

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.