Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Convocats els mSchools Student Awards 2018

Posted on 27/04/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Cerimònia dels mSchools Student Awards 2017
Cerimònia dels mSchools Student Awards 2017, for Mobile World Capital Barcelona (Flickr). Licence: Tots els drets reservats

Aquest certamen reconeix la tasca realitzada per alumnes i docents durant el curs escolar, en el marc del programa mSchools i les seves diferents iniciatives. Compta amb tres categories: App education, Mobile History Map i Scratch Challenge.

Els terminis per participar en la cinquena edició d'mSchools Student Awards acaben el 23 de maig per a la primera categoria i el 13 de maig per a les altres dues. El 9 de juny es farà la cerimònia de lliurament de premis, a la Farga de L'Hospitalet de Llobregat.

App Education

App Education és una proposta didàctica centrada en el disseny d’aplicacions i el desenvolupament de prototips englobada dins de l’assignatura d’informàtica de 3r i 4t d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius que s’imparteix a Catalunya. Té com a objectiu millorar les competències digitals i estimular l’esperit emprenedor entre l'alumnat amb el suport de mentors/ores.

Enguany, la convocatòria està oberta per a alumnes d’ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de centres educatius de Catalunya. Els equips guanyadors podran participar en el mSchools TechCamp, les colònies d’estiu que combinen activitats a l’aire lliure amb l’aprenentatge dels diferents aspectes del desenvolupament digital.

Mobile History Map Challenge

Mobile History Map és una eina educativa que promou el treball transversal per projectes mitjançant la tecnologia mòbil, i que permet l'alumnat geolocalitzar i crear continguts sobre punts d’interès propers als seus centres educatius.

El concurs està obert a l'alumnat dels centres de Primària, de Secundària i dels Serveis Educatius del Departament d’Ensenyament de Catalunya. El premi per als equips guanyadors serà una càmera 360° i un set de 5 ulleres de realitat virtual.

Scratch Challenge

La iniciativa té l’objectiu de promoure les competències digitals i desenvolupar el pensament creatiu entre els i les més joves.

Els/les participants hauran de presentar a concurs projectes desenvolupats mitjançant el llenguatge Scratch basats en el repte "De grans serem…". Els premiats al concurs participaran en els mSchools TechCamp durant tota una jornada.

En la seva 4a edició, el concurs va acollir a 4.000 participants, 84 equips finalistes i més de 1.100 persones assistents.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.