Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

#codelikeagirl, programa de Vodafone per formar noies en programació

Posted on 20/04/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Vodafone impulsa el programa #codelikeagirl, que ofereix formació en programació a 1.000 noies joves a 26 països
Vodafone impulsa el programa #codelikeagirl, que ofereix formació en programació a 1.000 noies joves a 26 països, for Vodafone. Licence: Tots els drets reservats

La companyia ofereix una formació presencial de 26 hores de durada a noies d'entre 14 i 18 anys. Se'n farà una edició a Madrid, amb 20 places, i hi ha previstes noves edicions en altres municipis. L'objectiu és fomentar les vocacions tecnològiques entre les joves.

El programa #codelikeagirl formarà en programació 1.000 noies joves de 26 països diferents, al llarg de 2018. Es tracta d'una iniciativa de Vodafone i Code First: Girls, amb la voluntat de fomentar les vocacions tecnològiques de les joves. Es va llançar l'any 2017 i enguany es replica, amb més formacions i places.

A l'Estat espanyol es realitzarà una formació a Madrid, amb 20 places, i hi ha la possibilitat que se'n facin edicions també a altres municipis. Les joves participants assistiran a un curs presencial de 26 hores lectives i aprendran a programar plataformes web.

Per poder participar-hi, cal tenir entre 14 i 18 anys, alts coneixements d'anglès i tenir curiositat per la programació web. Es pot sol·licitar una plaça emplenant aquest formulari.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.