Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

L'Institut de Tecnologia de Massachusetts busca joves innovadors

Posted on 01/02/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Covocatòria "Innovators Under 35 Europe"
Fins al 12 de març estarà oberta la covocatòria "Innovators Under 35 Europe", for Innovators Under 35 (Facebook). Licence: Tots els drets reservats

Cada any, MIT Technology Review, la revista de l'Institut de Tecnologia de Massachusetts (MIT), elabora una llista amb les persones innovadores més prometedores del món. Són joves menors de 35 anys que destaquen en camps com la biotecnologia, la intel·ligència artificial, les telecomunicacions o Internet, entre altres. Fins al 12 de març estarà obert el període per presentar candidatures a la convocatòria europea.

Amb la iniciativa Innovators Under 35, el MIT busca les ments més brillants d'arreu del món, que estiguin canviant la societat i els negocis amb les seves innovacions en biotecnologia i medicina, maquinari informàtic i electrònic, programari, Internet, intel·ligència artificial, robòtica, telecomunicacions, nanotecnologia i materials, energia o transport. D'aquesta manera, premia la innovació, l'enginy i els avenços cap als reptes més importants del món.

Busca, doncs, "les persones que siguin capaços de materialitzar les idees fascinants, inspiradores i originals que revolucionaran el món de la tecnologia i els negocis en un futur pròxim". Sergey Brin, un dels fundadors de Google, i Mark Zuckerberg, el fundador de Facebook, han estat premiats en edicions anteriors.

Cada any es publica una llista amb els i les joves seleccionats. Les convocatòries s'organitzen per regions. Ara està oberta la convocatòria europea, que premiarà 35 persones. Hi ha l'opció de presentar-s'hi com a candidat/a i també la de nominar una altra persona. La data límit per fer-ho és el 12 de març.

El fet de ser seleccionat/da no comporta un premi econòmic, sinó que, serveix de reconeixement de la trajectòria i el potencial de les persones més prometedores en l'àmbit de les tecnologies emergents.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.