Warning message

The service having id "_mobile_whatsapp" is missing, reactivate its module or save again the list of services.

Els mSchools Mobile Learning Awards busquen projectes innovadors de docents i escoles

Posted on 10/01/2018
icona de so
Escolta l'article
veu dona | home
Moment de la cerimònia de lliurament de premis del mSchools Mobile Learning Awards 2017
Moment de la cerimònia de lliurament de premis del mSchools Mobile Learning Awards 2017, for Mobile World Capital Barcelona (Flickr). Licence: Tots els drets reservats

Aquests premis reconeixen els projectes més innovadors de docents i escoles de Catalunya a través de l’ús de la tecnologia mòbil a l’educació. S'hi podran presentar candidatures fins a l'11 de febrer. La cerimònia de lliurament de premis es realitzarà l'1 de març, en el marc del Mobile World Congress.

Des del mes de desembre de 2017 està en marxa la sisena edició dels mSchools Mobile Learning Awards. La convocatòria s'adreça al professorat, a les escoles, a les AMPA i als estudiants universitaris de Catalunya i consta de dues modalitats:

Millors experiències i propostes d’aula amb tecnologies digitals

L’objectiu és donar a conèixer les millors experiències i propostes d’aula que integrin l’ús innovador de les tecnologies digitals. Hi poden participar docents i estudiants universitaris de Catalunya.

Les experiències i propostes presentades han d’haver estat introduïdes a mSchools Toolbox durant el curs 2017-2018. 

El premi per a cada guanyador/a serà un curs impartit per l’European Schoolnet a Brussel·les, enfocat a l’aplicació de noves formes d’ensenyar amb recursos tecnològics aplicables a l’aula.

Escoles innovadores en l’aplicació de les tecnologies digitals

Aquesta modalitat pretén donar a conèixer les propostes concretes d’integració de les tecnologies digitals dels centres docents, així com fer visibles les accions d’aplicació de les tecnologies digitals que les AMPA/AFA duen a terme en el seu centre educatiu.

Els premis per als centres docents guanyadors serà un curs impartit per l’European Schoolnet a Brussel·les, enfocat en la innovació i la transformació digital dels centres educatius. El premi per a l’AMPA/AFA guanyadora, serà un val per a la compra de material per a activitats de tecnologia educativa per valor de 2.000 euros.

Add new comment

Plain text

  • No HTML tags allowed.
  • Web page addresses and e-mail addresses turn into links automatically.
  • Lines and paragraphs break automatically.
CAPTCHA
This question is for testing whether or not you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.

You may be interested